19 Ιουνίου – 2 Αυγούστου 2023

Η Προανάρτηση είναι μια διαδικασία, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των δηλώσεων που υποβάλατε στο πλαίσιο της κτηματογράφησης, να επαληθεύσετε την ορθότητα των στοιχείων των δικαιωμάτων και ακινήτων σας ή να εντοπίσετε σφάλματα και να αιτηθείτε την διόρθωση τους.

Η συμμετοχή σας στη διαδικασία της Προανάρτησης είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς τυχόν σφάλματα που θα εντοπισθούν θα διορθωθούν χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, αποφεύγοντας στο μέλλον άσκοπη ταλαιπωρία και διαδικασίες που κοστίζουν χρόνο και χρήμα.

Ενημερωθείτε για στοιχεία των δικαιωμάτων που σας αφορούν

Εφόσον δεν συμφωνείτε με κάποια από τα στοιχεία αυτά, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση επανεξέτασης στοιχείων μέσα στην ανωτέρω προθεσμία. Η αίτηση επανεξέτασης στοιχείων μπορεί να υποβληθεί με τους παρακάτω τρόπους

  • Στο Γραφείο Κτηματογράφησης και στα Γραφεία Ενημέρωσης
  • Μέσω της εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.ktimalakonia.gr
  • αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ανεξάρτητα του τρόπου υποβολής της αίτησης που θα επιλέξετε, για την καλύτερη αντιμετώπιση της, συνίσταται να επισκεφτείτε προηγουμένως κάποιο από τα Γραφεία Κτηματογράφησης ή Ενημέρωσης για να ενημερωθείτε για την επεξεργασία που έγινε, να εξηγήσετε τις αντιρρήσεις σας και να υποβοηθηθείτε στη σύνταξη της αίτησης, ώστε αυτή να είναι σαφής και κατανοητή στο προσωπικό που θα την επεξεργαστεί.

Έντυπο αίτησης επανεξέτασης στοιχείων

Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης επανεξέτασης στοιχείων

Εφαρμογή ενημέρωσης