Έπειτα από τις πρόσφατες ανακοινώσεις της κυβέρνησης και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σχετικά με τις μετακινήσεις των πολιτών μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω COVID 19, η κοινοπραξία ΓΕΩΚΑΤΑΓΡΑΦΗ σας ενημερώνει για τα εξής:

1. Όλα τα ραντεβού που δεν έχουν πραγματοποιηθεί λόγω κορωνοιού μετατίθενται κατά δύο μήνες. Αν η ημερομηνία μετάθεσης είναι αργία μετατίθεται για την επόμενη εργάσιμη. Ραντεβού πριν τις 18 Μαρτίου που δεν έχουν πραγματοποιηθεί, θα γίνουν κατόπιν επικοινωνίας έως τις 30 Ιουνίου.


2. Τα ραντεβού που είχαν προγραμματιστεί στο γραφείο της Πεύκης στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν σε κάποιο από τα γραφεία της Λακωνίας μετά από επικοινωνία με το αντίστοιχο γραφείο.


3. Λόγω των περιοριστικών μέτρων και της τήρησης των μέτρων προστασίας οι πολίτες για να εξυπηρετηθούν ταχύτερα θα πρέπει
     a. Να έχουν πλήρως συμπληρωμένες τις δηλώσεις τους

     b. Να έχουν για όλα τα δικαιώματα είτε εξαρτημένο τοπογραφικό ή απόσπασμα θέασης από την εφαρμογή εντοπισμού της Κοινοπραξίας

     c. Το απόσπασμα θέασης από την εφαρμογή εντοπισμού της Κοινοπραξίας συνίσταται ακόμη και αν υπάρχουν εξαρτημένα τοπογραφικά γιατί μειώνει τον χρόνο εντοπισμού σε λιγότερο από ένα λεπτό ανά δικαίωμα και ελαχιστοποιεί τον χρόνο παραμονής στο γραφείο.